Σύλλογος Ηπειρωτών Αρτέμιδος

αρτ

«Γιορτή τσίπουρου» από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αρτέμιδος, υπό τους ήχους του κλαρίνου του Νίκου Φιλιππίδη και της κομπανίας του, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, στην ταβέρνα »Μιτεράν»,  Αγίου Ιωάννη 75, στη Αρτέμιδα(Λούτσα).
Advertisements

One response to “Σύλλογος Ηπειρωτών Αρτέμιδος

 1. Σωκράτης Σ. Βασιλείου
  Εκπαιδευτικός- Συγγραφέας Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2014
  Σύμβουλος των εκδόσεων ‘‘Άπειρος Χώρα’’
  και του περιοδικού ‘‘Ήπειρος Άπειρος Χώρα’’
  Πρεβέζης 93, 10443 Αθήνα
  Τηλ: 210 5154920 & 6932 708820
  Ε-mail : vassokrat@yahoo.gr

  Προς τους κ.κ. Προέδρους των, απανταχού της Ελάδας, Ηπειρωτικών Συλλόγων
  Έδρες τους

  Αγαπητοί φίλοι

  Κατά πρώτον να ευχηθούμε σε όλους σας, οπουδήποτε της Ελλάδας βρίσκεστε, να έχετε υγεία και δύναμη, για να συνεχίζετε το σπουδαίο έργο, που προσφέρετε, τόσο για τη δική σας επικοινωνία, όσο και για την παράδοση και τον πολιτισμό. Στηρίζοντας την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου, από τον οποίον κατάγεστε, ενισχύετε ταυτόχρονα και τον πολιτισμό του τόπου, όπου διαμένετε.
  Οι Ηπειρώτες, άνθρωποι εργατικοί, τίμιοι, δημιουργικοί και άνθρωποι της προσφοράς είναι βέβαιο, ότι έχουν προσφέρει στον τόπο της διαμονής τους και έχουν συμβάλλει στην πρόοδο και στην ανάπτυξή του από διάφορες θέσεις, είτε ως ιδιώτες χορηγοί, είτε ως εκλεγμένοι άρχοντες.
  Σκεφθήκαμε, λοιπόν, ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο και πολύ σημαντικό, να γίνει μια έρευνα και καταγραφή, χάριν της ιστορίας και της αναγνώρισης της προσφοράς τους, όλων των Ηπειρωτών, από παλιά μέχρι σήμερα, που διακρίθηκαν εκεί στον τόπο της εγκατάστασής τους, είτε ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες, είτε ως εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες και πολιτικοί, είτε ως επιστήμονες, είτε ως διακεκριμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας.
  Προς τούτο, παρακαλούμε να ερευνήσετε, στον τόπο σας και στην περιοχή σας, εάν Ηπειρώτες ή Ηπειρωτικής καταγωγής, συμπολίτες σας:
  α.Έγιναν δημιουργικοί επιχειρηματίες.
  β.Αναδείχτηκαν σε σπουδαίους επιστήμονες.
  γ.Διετέλεσαν αιρετοί τοπικοί άρχοντες και πολιτικοί.
  δ.Συνέβαλαν στην ίδρυση του Συλλόγου σας.
  Έάν, πέραν του καταλόγου με τα πρόσωπα, και τον τομέα της διάκρισής τους, διαθέτετε και περισσότερες πληροφορίες, ή μας παραπέμπετε σε σχετικές πηγές, αυτές θα είναι ευπρόσδεκτες.
  Η έρευνα αυτή θα δημοσιευτεί στις σελίδες του περιοδικού “Ήπειρος Άπειρος Χώρα”, με σαφή και περιεκτική αναφορά στο Σύλλογο και στο Διοικητικό Συμβούλιο και μπορεί να αποτελέσει και το περιεχόμενο βιβλίου. Θα τα δούμε αυτά στην πορεία.
  Ευελπιστούμε, πως θα θελήσετε να συμμμετάσχετε στην έρευνα αυτή, γιατί τη θεωρούμε ως επιβεβλημένο ηθικό καθήκον όλων μας.
  Όντες στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση,

  Διατελούμε μετά τιμής

  Σωκράτης Σ. Βασιλείου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s