Βραβεύτηκε η Ομοσπονδία Μουργκάνας Θεσπρωτίας

ςςς

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Ομοσπονδία μας το Σάββατο 14-6-2014, όταν το χορευτικό και πολυφωνικό της σχήμα, συνοδευόμενο από την Πρόεδρο Ζωή Ντρούκα και από άλλα μέλη του Δ.Σ., ανηφόριζε για το θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή του Πολυφωνικού τραγουδιού.

Εκεί πληροφορηθήκαμε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού (του 17χρονου θεσμού που διοργανώνει όλες αυτές τις εκδηλώσεις) κ.Αλέξανδρο Λαμπρίδη, ότι η Ομοσπονδία μας θα βραβευθεί για την πολύχρονη δράση και προσφορά της στον πολιτισμό καθώς και την συνεισφορά της στο πολυφωνικό τραγούδι. Ήταν μια βραδιά πραγματικής μαγείας, όπου ακούσαμε μοναδικές ενωμένες φωνές από την Ήπειρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία και απολαύσαμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Το βραβείο κλήθηκε να μας παραδώσει ο παριστάμενος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ.Γιώργος Οικονόμου ο οποίος συνεχάρη τον κ.Λαμπρίδη που επέλεξε την Ομοσπονδία μας για να την τιμήσει με βραβείο γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποτελεί μια από τις δυναμικότερες ομοσπονδίες της Πανηπειρωτικής με πλούσια προσφορά και δράση σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στο πολυφωνικό τραγούδι για το οποίο έχει εκδώσει και σχετικό CD, πέραν του ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα χορευτικά και πολυφωνικά σχήματα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Η αναγνώριση αυτή, όπως τόνισε η Πρόεδρός μας κατά την ανταπόδοση των ευχαριστιών, μας ενδυναμώνει και μας εμψυχώνει γι΄ αυτό και ευχαριστούμε τον κ. Αλέξανδρο Λαμπρίδη.

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s