24 Ιανουαρίου, τρία χρόνια σήμερα χωρίς τον ΘΟΔΩΡΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

meres-tou-36-aggelopoulos
Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, τιμώντας τη μνήμη του κορυφαίου δημιουργού και αναδεικνύοντας την προνομιακή θέση της Ηπείρου στο έργο του, διοργανώνει τριήμερο κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ» από τις 5 ως τις 7 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα. Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνουν διήμερο προβολών στον Πολιτιστικό Χώρο «Δημήτρης Χατζής» την Πέμπτη και την Παρασκευή 5,6/2 στις 8 μμ. κινηματογραφική περιήγηση στα Γιάννενα του Θόδωρου Αγγελόπουλου (Σάββατο 7/2, 5-7 μμ) και μεγάλη εκδήλωση στην Αίθουσα Πυρσινέλα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών στο Σάββατο 7/2 στις 8 μμ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί αναλυτικά την Δευτέρα.
«Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ», 5-7 Φεβρουαρίου 2015.
Ένα κορυφαίος κύκλος εκδηλώσεων για τον κορυφαίο δημιουργό που ξεκίνησε το έργο του από την Ήπειρο, ανέδειξε παγκόσμια τον τόπο και τον πολιτισμό της, επιστρέφοντας διαρκώς σε αυτή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s