Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής

ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΕΣ

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του και διακόσμησε εορταστικά το γραφεία του, διασκεδάζοντας παράλληλα σε σχετικό γλέντι και εκπέμποντας πανανθρώπινα μηνύματα Αγάπης.
Την Κυριακή το απόγευμα στις 13 Δεκεμβρίου 2015, οι γυναικες μέλη του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου, του συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του, για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, τηρώντας τα πατροπαράδοντα έθιμα και αναδεικνύοντας τη δράση του αυτή, σε ένα πανανθώπινο μήνυμα Αγάπης.
Ανοίγοντας την συνάντηση αυτή, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Εύα Χαλατσά, εξέμπεμψε μηνύματα αγάπης και συνεργατικότητας στα πλαίσια του Συνδέσμου διαβάζονταςσ κείμενα του Αποστόλου Παύλου από την Αγία Γραφή, για την Αγάπη.
Ακολούθησε η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Βάσω Αποστόλου, που μεταξύ άλλων είπε.
»Αγαπημενοι, φιλες και φιλοι.
Καλώς ανταμώσαμε και σήμερα όπως καθε χρόνο, λίγες ημέρες πριν την Γέννηση του Χριστού !
‘Αραγε, τι άλλο καλύτερο θα μπορούσαμε να πούμε απο την αγάπη.
Καθόσον ο Θεός Αγάπη εστι!
Γεννιόμαστε με αυτή και πρ’επει να είναι φάρος στη ζωη μας .
Η αγάπη αποτελεί το ακρογωνιαίο λίθο της Ορθόδοξης Πι’ίστεως μας και είναι η πηγή και η ρίζα όλων των αρετών. Πηγάζει απο τον Χριστό και επιστρέφει στον Χριστό μέσα απο τις καλές μας πράξεις.
Επιστημονικές μελέτες εχουν δείξει πως άνθρωποι που έχουν αγάπη και σκέφτονται θετικά ειναι χαρούμενοι ,δεν αρρωσταίνουν εύκολα , οσο εκείνοι οι οποίοι σκέφτονται πονηρά και έχουν μίσος.
Το μίσος είναι νόσος μεταδοτική..
‘Οταν σε αγαπάνε αληθινά νιώθεις Δύναμη..
‘Οταν αγαπάς έχεις θάρρος..
Η αγάπη δεν έχει μέτρο, είνα απεριόριστη…
Αγαπατε Αλληλους !»
Ακολούθησε το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και η ανάλογη διακόσμηση του Γραφείου, για τις χρονιάρες μέρες που έρχονται.
Στη συνέχεια έγινε προσφορά δώρων μεταξύ των μελών του Δ.Σ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σχετικό γλέντι, με φαγητά και άλλα εδέσματα που παρασκεύασαν τα μέλη-γυναίκες του Συνδέσμου και φυσικά ηπειρώτικο τσίπουρο.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος παρέστη ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα Ελευθερία Σιαμέτη και το μέλος του Δ.Σ. Χριστόφορο Ευθυμίου. Ακόμη παρέστει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας Γεωργία Κίσκου, συνοδεςυόμενη από την Γενική Γραμματέα Βάσω Δημάκη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s