Πανηπειρωτικό Σωματείο Εμπόρων-Βιοτεχνών «Η Πρόοδος» – «Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ»

εμποροι

Σε πολύ καλό κλίμα και με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η συγκέντρωση που διοργάνωσε το Πανηπειρωτικό Σωματείο Εμπόρων-Βιοτεχνών «Η Πρόοδος» και η «Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ».

Ανταλλάχθηκαν απόψεις και προβληματισμοί για ευρύτερα ζητήματα που αφορούν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες όπως το Ασφαλιστικό, τα προβλήματα με τον ΟΑΕΕ και την Εφορία κ.ά. αλλά δεν υπήρξε αρκετός χρόνος για να συζητηθούν τα προβλήματα με τις Τράπεζες, κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, σε νέα συγκέντρωση.

Όλοι όσοι παρευρέθησαν συμφώνησαν ότι πρέπει να ενταθούν οι κινητοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα με σκοπό την ανεύρεση μιας κοινής συνισταμένης που θα εκφράζει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και που θα χρησιμοποιηθεί ως «όπλο» απέναντι σ’ ένα κράτος που, όπως πολύ χαρακτηριστικά ειπώθηκε, είναι πλέον ο «χειρότερος εχθρός». Έτσι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερης συμμετοχής απλών ανθρώπων, συμπολιτών μας, πέρα από κόμματα και διακρίσεις, πέρα από προεδρεία και καρέκλες, πέρα από συνθήματα και ντουντούκες.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ελευθέριος Λάππας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s