Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου

ιωαννινα
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στα Ιωάννινα επιστημονική ημερίδα με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Φωνολογική Επίγνωση. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου θα διεξαχθεί η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες, ΔΕΠΥ & Προβλήματα Συμπεριφοράς – Φωνολογική Επίγνωση.
Ο ρόλος της στην κατάκτηση της Γραφής και της Ανάγνωσης», εισηγήτριες της οποίας θα είναι η Δρ. Ελένη Λιβανίου (Εκπαιδευτική Ψυχολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας ΔΕΠΥ) και η Ευτέρπη Κολαρά (Λογοθεραπεύτρια – Νηπιαγωγός).Μετά το πέρας της ημερίδας, θα ακολουθήσει το πρακτικό σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη λόγου και ομιλίας στην Προσχολική Ηλικία. Βιωματικές Ασκήσεις και Δραστηριότητες για παιδιά» με εισηγήτρια την Ευτέρπη Κολαρά.
Η επιστημονική ημερίδα καθώς και το πρακτικό σεμινάριο απευθύνονται σε σε όσους ασχολούνται δημιουργικά με παιδιά, αλλά σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου (Κερκύρας 5, Ιωάννινα). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko.gr και στο facebook.com/Diepistimoniko.gr
Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s