Αδελφότητα «Το Ηρωικό Σούλι»

souliotes.png
Την Κυριακή 29 Γενάρη 2017, τα μέλη και οι φίλοι της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι» συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Καλωσορίζοντας τα μέλη και φίλους της Αδελφότητας ο απερχόμενος πρόεδρος
Κωστής Τόκκας
ευχήθηκε- εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου- «χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία σε όλους και να έχουμε μια χαρούμενη και ήρεμη χρονιά».

Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή ευχών, έγινε η ετήσια γενική συνέλευση, από την οποία εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Αδελφότητας καθώς επίσης η 3μελής Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΠΣΕ). Στην εισήγηση του απερχόμενου προέδρου της Αδελφότητας Κωστή Τόκκα καθώς και τις τοποθετήσεις των μελών, βρέθηκαν στο επίκεντρο δύο σοβαρά προβλήματα, που συνδέονται στενά μεταξύ τους. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σουλιωτοχώρια καθώς και οι δυσκολίες που προκαλεί στο Σύλλογο η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ακολούθησε η εκλογή των νέων οργάνων (ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Εφορευτικής Επιτροπής, εκλέχτηκαν οι εξής (στην παρένθεση το χωριό γέννησης ή καταγωγής):

  • Για το Διοικητικό Συμβούλιο οι Διαμαντόπουλος Μάρκος (Αυλότοπος), Παπαγρηγορίου Μιχάλης (Κουκουλιοί), Τόκας Κωνσταντίνος (Σαμωνίβα), Τόκας Γιώργος (Σαμωνίβα), Τόκκας Κωστής (Σαμωνίβα), Ντόκος Δημήτριος (Φροσύνη), Τόκκας Γρηγόρης (Σαμωνίβα) και Λόυτσης Μιχαήλ (αναπληρωματικός) από το Τσαγγάρι.
  • Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι Παπαγρηγορίου Ανθούλα, Πανταζή Λαμπρινή και Τόκα Φλωρένια.
  • Αντιπρόσωποι για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας οι Τόκκας Γρηγόρης, Τόκας (Λάμπρος) Χαράλαμπος και Τόκας Κων/νος.

Το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας

Στην πρώτη του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας, που εκλέχτηκε στη Γενική Συνέλευση της 29-1-2017, συγκροτήθηκε σε σώμα στη η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τόκκας Γρηγόριος

Αντιπρόεδρος: Τόκκας Κωστής

Γενικός Γραμματέας: Διαμαντόπουλος Μάρκος

Ταμίας: Τόκας Κωνσταντίνος

Μέλη: Παπαγρηγορίου Μιχάλης, Τόκας Γιώργος και Ντόκος Δημήτριος.

Αναπληρωματικά Μέλη: Λόυτσης Μιχαήλ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s